TOPlist


» Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu společnost CSC stavby, s.r.o. (dále také jen „CSC stavby“) se zavazuje, že osobní údaje, které byly od zákazníka získány nebudou poskytnuty třetím stranám a jiným subjektům bez svolení zákazníka. Osobní údaje budou chráněna v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Vaše osobní data jsou považována za důvěrná, proto jsou vyžadovány pouze ty údaje, které jsou bezpodmínečně nutné k vyřízení objednávky zboží.

Z důvodu kontroly při objednávání, provádění plateb a zasílání zboží na adresu zákazníka je nutné uvést tyto údaje:

- jméno a příjmení (u firmy také IČ a DIČ, kontaktní osoba)
- učtovací a dodací adresa (je možné zadat až 5 doručovacích adres v rámci jednoho účtu)
- e-mail (aktívní adresa která slouží pro komunikaci po internetu)
- telefon (slouží při provádění kontrol a komunikaci při vyřizování objednávek, případných reklamací či jiné komunikaci)

Aniž byste nám sdělili jakékoli osobní údaje, můžete se podívat na naše internetové stránky, promluvit si s našimi operátory nebo prodejci.

Pokud nám při objednávání výrobků, služeb, při hovoru s našimi operátory nebo v souvislosti s marketingovou akcí či nabídkou společnosti CSC stavby sdělíte své osobní údaje, můžete si být jisti, že je použijeme v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů pouze pro zajištění a udržování kontaktu mezi Vaší osobou a společnosti CSC stavby.

Když se stanete zákazníkem používajícím naše služby, je možné, že vás požádáme o doplnění vašich osobních údajů. Vždy vám však rádi sdělíme, jak je použijeme a proč. Jejich případné užití tak pro vás nebude překvapením. Zároveň vás ujišťujeme, že se použití vašich osobních údajů nikdy nedostane do konfliktu s platnými právními předpisy či vašimi zájmy.

Vaše osobní údaje budeme shromažďovat a používat pouze s vaším vědomím a souhlasem, a to pro objednávání, případně následné používání našich produktů a služeb, vyžádání informací o produktech či jiných službách. Souhlas s poskytnutím osobních údajů můžete poskytnout rovněž na základě vašich odpovědí na naše sdělení, průzkumy apod.

Mezi osobní údaje, které smíme shromažďovat, patří například Vaše jméno, adresa trvalého bydliště nebo rodné číslo. V případě, že využijete některou z našich marketingových nabídek, smíme také zpracovávat údaje nezbytné pro plnění a kontrolu podmínek stanovených v pravidlech této marketingové nabídky, s nimiž budete předem seznámeni. Vy nám můžete dále poskytnout informace o vašem věku, telefonním čísle a elektronické adrese, životním stylu, případně jiné údaje poskytnuté vámi při registraci nebo prostřednictvím průzkumů. Pokud se rozhodnete nám své osobní údaje sdělit, budou použity za účelem, který jsme vám oznámili v době, kdy byly tyto údaje shromažďovány, a podle uvedených podmínek.

Všeobecné údaje o návštěvníkovi

Můžeme také shromažďovat údaje o vaší návštěvě na našich internetových stránkách a jiných podobných stránkách podle Vašich aktivit v našem on-line systému. Tato data však nejsou osobní a neidentifikují vaši osobu. Mohou zahrnovat stránky, které navštěvujete, produkty a služby, které jste si prohlíželi nebo objednali. To nám pomáhá do budoucna rozvíjet a modifikovat naše služby podle vašich individuálních potřeb a preferencí.

Tyto údaje jsou už klasifikovány jako důvěrné a je s nimi zacházeno příslušným způsobem. Zejména pokud jsou používány ve spojení se jménem a adresou za účelem poskytování "služeb poskytnutých na objednávku".

Používání údajů

Vaše osobní data můžeme používat pro účely související s poskytováním služeb vaší osobě, což zahrnuje zpracování objednávek, uzavření smlouvy, řízení a spravování vašeho účtu, poskytování služeb a produktů, případně informací, které žádáte či odpovědí na vaše stížnosti nebo dotazy ohledně účtu.

Můžeme také vypracovávat analýzy o tom, jak využíváte služby a produkty, a kontaktovat vás s dotazy ohledně rozvoje produktů a služeb a zvláštních propagačních akcí, a to buď poštou, telefonem, prostřednictvím SMS, e-mailu, faxu a internetu (podle toho, jakou formu upřednostňujete a ke které nám dáte souhlas).

Můžeme vám také poskytovat informace o produktech a službách třetích stran, které jsme ke spolupráci pečlivě vybrali, a nechat vám zaslat propagační a marketingové informace o těchto vybraných třetích stranách, aniž bychom těmto třetím stranám poskytovali vaše osobní údaje. Můžeme vám například zaslat informace společně s vaším účtem nebo můžete obdržet nabídku na svou osobní internetovou stránku či stránku WAPu, a to podle preferencí nebo zájmů, které jste o sobě uvedli v souladu s vámi udaným souhlasem. Takto vás můžeme informovat o produktech a službách, které jsme s třetími stranami dohodli pro naše zákazníky a které by vás mohly zajímat.

Poskytnutím vašich osobních údajů projevujete souhlas se zde obsaženými pravidly. Můžete nás kdykoli kontaktovat, abychom vaše údaje odstranili ze seznamu vytvořeného pro marketingové účely, abychom vaše údaje aktualizovali nebo nám můžete sdělit, jak si přejete získávat informace o našich produktech a službách, jakož i produktech a službách třetích stran, případně k jakému účelu můžeme vaše osobní údaje užívat.

Zveřejnění

Údaje o vás a/nebo vašem účtu můžeme sdělovat pouze tehdy, stanoví-li to zákon, a to za podmínek stanovených v této směrnici.

Společnost CSC stavby samozřejmě neprodá ani nepředá vaše osobní údaje třetím stranám (jiným než uvedeným výše), pokud nám k tomu nedáte svůj souhlas nebo pokud to není nezbytné pro poskytování služeb nebo produktů, které jste si objednali nebo které používáte.

Výše uvedené údajů lze měnit po přihlášení k účtu. Každý zákazník má také možnost požádat o výmazání všech osobních údaju vedených u společnosti po provedení objednávky a to bez udání důvodu. Pokud se tak zákazník rozhodne, musí informovat provozovatele e-shopu e-mailem, písemně nebo telefonicky.


Odstoupení od záruky bezpečnosti

Přestože, stránky vykazují vysoký stupeň zabezpečení, vyhrazujeme si právo ustoupit od záruky bezpečnosti v případě napadení serveru, internetových stránek www.krustashop.cscstavby.cz neznámým pachatelem (heckerem), násilné napadení systému či odcizení hardwaru. V takovém případě neplatí výše uvedená pravidla manipulace s daty.

Registrujete-li se nebo pokud vyplňujete jakékoliv formuláře na našich stránkách, přečetli jste si tyto řádky a prohlašujete, že souhlasíte se zpracováním osobních údaju a jejich uložení do interní databáze zákazníků. Dále při provádění objednávky jste vyzván k potvrzení že jste seznámen a četl obchodní podmínky a reklamční řád. Pokud nezaškrtnete políčko kde potvrdíte souhlas s podmínkami prodeje nebude objednávku možné ukončit a dané zboží objednat.