Jojobový olej, 20 ml

VÝHRADNÍ ZASTOUPENÍJsme přímí dovozci a oficiální prodejci světových značek CTS, Kremer, Lascaux a dalších
ODBORNÉ PORADENSTVÍPomůžeme vám s výběrem správných materiálů i postupů.
VĚRNOSTNÍ PROGRAMZaložte si účet a nakupujte levněji díky našim slevám.
ZASÍLÁME DO ZAHRANIČÍSpolehlivě doručujeme po celé Evropě s možností pohodlné platby v EUR.- Kompletní specifikace
- Hodnocení 0
- Komentáře 0
- Ke stažení
Jojobový olej, 20 ml6 - 12 pracovních dnů156,09 Kč/ ks129,00 Kč bez DPH
Jojobový olej
Rafinovaný jojobový olej lze použít k čištění a leštění lakovaných povrchů a k hladkému chodu mechaniky v hodinkách a dveřních zámcích.
Ředitelný Shellsol® T
Technické složení:
Chemické složení: Simmondsia Chinensis Seed Oil Forma: tekutá
Rozpustnost ve vodě: nerozpustný
Bod varu: > 350 °C
Původ a těžba:
Keř jojoby (Simmondsia chinensis) roste v suchých a horkých oblastech světa. Hlavními pěstitelskými oblastmi jsou Argentina, jižní Kalifornie, severní Mexiko, Arizona a Izrael.
Dosahuje výšky 3 m a zapouští kořeny až 9 m do pouštní půdy. Jeho semeno obsahuje dobrých 50 % cenného oleje. Jojoba (chemicky jde o vosk) je svým složením v rostlinném světě unikátní. Skládá se z mastných kyselin a alkoholů mastných kyselin, glycerin není přítomen. Jojobový olej, rafinovaný, pochází z lisovaného jojobového oleje.
Vyrábí se třístupňovou rafinací pro zachování produktu v jasné kvalitě s dobrou skladovatelností.
Skladování:
Chránit před světlem, skladovat v nižší než pokojové teplotě, v těsně uzavřených nádobách (olej musí být vždy plynován dusíkem). Již otevřené nádoby je nutné preventivně znovu uzavřít, těsně uzavřít, skladovat v suchu a chladu. V opačném případě může dojít ke ztrátě stability.
Použití:
Jojobový olej je obsažen v mnoha kosmetických a také farmaceutických výrobcích. Používá se také jako speciální mazivo s vysokou mazací schopností.



